DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Dyer

-Dyert kanë një funksion të veçantë në ambientet e shtëpisë apo hapsirave. Bëjnë ndarjen e hapsirave të brendshme me ato të jashtme dhe estetika e tyre luan rol të rëndësishëm. Dyert tona janë në përputhje me standardet evropiane dhe përmbushin atestet. Kompania jonë bënë prodhimin serik të dyerve me kapacitet shumë të lartë. Ne përmbushim gjithnjë e më shumë kërkesat dhe dëshirat e tregut, po ashtu dyert prodhohen me madhesi të ndryshme, jo standard. Modelet dhe dizajnet janë gjithnjë e më te shumta. Tek ne plotësoni enterierin e shtëpisë suaj!

CPL Dub kubánský

PLNÉ

3D Malaga

PLNÉ

CPL Bílá

PLNÉ

1/3 CPL Kamenná šedá

PROSKLENÉ

2/3 Kašír Makasar

PROSKLENÉ

3/4 CPL Bardolino

PROSKLENÉ

CPL Javor

VERTIKA

Kašír Třešeň kombi

VERTIKA

CPL Nebrasca

VERTIKA

Kašír Makasar

VERTIKUS

CPL Ořech

VERTIKUS

Kašír Kombi ořech

VERTIKUS

CPL Jilm bílý

DOMINANT

Dominant 1 Kašír Makasar

DOMINANT

Dominant 2 CPL Natural

DOMINANT

Dominat plné Kašír Ořech

DOMINANT

Giga plné CPL Jilm bílý

GIGA

CPL Bardolino

GIGA

Giga 1 3D Malaga

GIGA

Giga 2 Kašír Alpský ořech

GIGA

Quadra Kašír Mahagon

QUADRA

Quadra 1 CPL Hurška

QUADRA

Quadra 2 CPL Kamenná šedá

QUADRA

Quadra plné CPL Antracit

QUADRA

CPL Authentic

AXIS

CPL Dub kubánský

AXIS

CPL Bardolino

AXIS

CPL Nebrsca

AXIS

CPL Authentic

STRIPE

CPL Avola

STRIPE

CPL Natural

STRIPE

CPL Natural

PANORAMA

CPL Hruška

PANORAMA

3D Malaga

PANORAMA

Kašír Alpský ořech

SUPERIOR

CPL Buk

SUPERIOR

CPL Bílá

SUPERIOR

ALU Vertika CPL Bardolino

ALU

ALU II CPL Ořech

ALU

ALU IV Jilm bílý

ALU

ALU III CPL Wenge

ALU