DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Kontakti

Adresa:

Lagjia Veternik p.n. 10000 Prishtinë,
Republika e Kosovës

Tel: +381 (0) 38 545 288
Mob: +377 (0) 44 777 890
Mob: +377 (0) 45 400 099
Email: info@koralgroup.com
Dërgo një Email