DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Laminat

-Laminati është material i projektuar për ta përseritur ngjyrën dhe strukturën natyrale të drurit të vërtetë. Ka qëndrueshmëri të madhe ndaj gërvishjeve, shtypjeve, po ashtu në ngjyrë. Jep mundësi të shpejtë dhe mjaft praktike për ta përfundur shtëpinë.

-Dyshemeja nga laminati “Egger”, është dysheme me cilësi shumë të lartë. Produktet e laminatit kalojnë nëpër disa inspektime gjatë procesit të prodhimit që mundësojnë kualitetin më të lartë. Dyshemeja nga laminati është e qëndrueshme dhe e lehtë për t’u kujdesur, është zgjidhja më e mire higjienike, pastrohet dhe mbrohet shumë leht. Llojshmeria e ngjyrave dhe texturave japin mundësi zgjedhjeje për shijen, nevojën dhe bukurinë e ambientit tuaj.

Western Oak nature

Oak Trilogy natural

Oak Sedan

Amiens Oak dark

Zermatt Oak mocca

Belfort Oak silver

Toscolano Oak tobacco

Luberon Oak

Aland Pine smoke

Aland Pine

Matera Oak nature

Matera Oak

Matera Oak dark

Dublin Oak cappuccino

Dundee Oak graphite

Dundee Oak light

Dundee Oak nature

Nordic Wood

Skeena Oak

Skeena Oak nature

Dublin Oak tobacco

Robin Wood light

Robin Wood

Natural Ingria Oak

Brown Murten Oak

Cosenza Oak

Livingston Oak brown

Livingston Oak tobacco

Northland Oak white

Chalet Oak nature

Newton Oak

Oak Trilogy

Troja Oak light

Parquet Oak

Adriatic Walnut

Satakunta Ash nature

Alpine Larch sand

European Larch

Wild beech

Northland Oak honey

Alpine Larch grey

Zermatt Oak terra

Almelo Oak sand

Almelo Oak naturel

Toscolano Oak nature

Toscolano Oak light

Heritage Wood

Natural Gastein Oak

Girona Chestnut white

Eidenberg Spruce

Alpine Larch sand

Oak imperial

Ardennes Oak

Almeria Oak

Anchorage Oak grey

Anchorage Oak white

Garrison Oak grey

Woodwork Oak

Walnut Colorado

Garrison Oak natural

Cascina Pine

Limerick Oak grey

Chalky Oak

Stangl Beech

Century Wood cocktail

Century Wood

Oak planked honey

Light Gemona Wood

Natural Murten Oak