DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Llajsne

-Llajsnet nga “MDF “ (mediapan), janë një mënyrë ekonomike për të mbuluar këndet e dyshemesë së shtëpisë suaj. Ngjyrat e shumta dhe llojshmëria e modeleve japin mundësi të mire për zbukurimin e këndeve të shtëpisë. Llajsnet nga “MDF” janë nga materiali i drurit të presuar (shtypur) dhe të veshura me folie që i japin ngjyrën sipas shijës dhe nevojës së kërkuar. Qëndrueshmëria e tyre është mjaft e madhe, po ashtu montimi i tyre është shumë i lehtë.

Profile Bung

Llajsne klasike 10cm

Llajsne 6cm

Profile 8cm

Llajsne 4cm

Profile 4cm