DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Mobilje

-Zgjidhja e duhur dhe ideale për ambintet tuaja të brendshme mund të gjindet tek ne.

-Ofrojmë mobilje cilësore të cilat kompletojnë shtëpinë tuaj sipas kërkesave dhe deshirave tuaja. Dizajnimi dhe prodhimi i enterierit tuaj bëhet në bazë të porosisë.

-Prodhojmë:

  • Kuzhina modern dhe klasike,
  • Trapezari,
  • Dhoma gjumi për të rritur dhe fëmijë,
  • Komoda për TV,
  • Enterier për zyret tuaja,
  • Enterier për lokale dhe bar kafe.

-Materialet e përdorura janë mjaft kualitative nga prodhues të njohur evropianë dhe botërorë.
Materialet nga të cilat mund të bëhet prodhimi i enterierit të cekur më lart janë: “iverpllakë”, “mediapan”, “MDF akrill”, “MDF me furnir”, “Dru masiv”.

Zyre

Qëndrim ditorë

Qëndrim ditorë

Qëndrim ditorë

Qëndrim ditorë

Kuzhinë

Kuzhinë

Dhomë për fëmijë

Dhomë për fëmijë

Dhomë e fjetjes

Dhomë e fjetjes

Dhomë e fjetjes

Dhomë për fëmijë

Dhomë për fëmijë