DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Mirësevini në Koral Group

Për ne:

Koral group është distributor dhe prodhues në sektorin e interierit. Fuqishëm I perfshirë në tregtinë e laminatit, dyerve, iverpllakës dhe produkteve nga druri. Gjithashtu I njohur për shitjen dhe montimin e polikarbonëve për ndriçim të objekteve, terasave dhe rrethoreve.

Operimi në këto sektore gjithashtu përfshinë prodhimin e mobileve, llajsneve dhe kornizave të dyerve. Koral group përfshinë gjithë Kosovën me produtet dhe furnizimin ditor.

Historiku:

“Koral group” është themeluar në Prishtinë në vitin 2007, fillimisht në tregtinë e qelqit, dritareve, polikarbonit dhe fasadave strukturale.

2009 “koral group” vendosi të shtojë në sketorin e tij laminatin, parketin dhe dyert.
2010 “Koral group” filloi të dsitributojë brende- lidere të interierit “Egger”,” Kronospan” dhe “Masonite”. Në këtë vit “Koral group” mori fokusin e interierit dhe orientimin e zhvillimit të këtij sektori.
2016 “Koral Group” në fillim të vitit hapi fabrikën në prodhimtarinë e mobileve dhe tregtimin e produkteve përcjellëse.
2017 “Koral Group” shtoi në linjën e prodhimit llajsnet nga “MDF”, dhe kornizat për dyer të brendshme.