DHOMË GJUMI PËR MË TË DASHURIT TUAJ!

Enterier për dhomën tuaj!

INVENTAR PËR VENDIN E PUNËS!

Module të ndryshme për hapsirën e zyrës tuaj!

DYER TË MBRENDSHME DHE TË JASHTME

Dizajne bashkë-kohore!

LAMINAT PËR DYSHEMENË TUAJ!

Dizajne të ndryshme nga brende të njohura evropiane!

POLIKARBON!

Panele të cilësisë më të lartë nga prodhues të njohur evropian!

SEKTORI I PRODHIMIT TË LLASJENEVE!

Dizajne sipas trendeve evropiane!

/

Polikarbon

-Polikarboni është një tabull nga plastika e lehtë e bërë nga shtresa të ndryshme. Ndërtimi me të ofron force dhe përcjellje të lartë të dritës me kombinim të lartë izolues.

-Polikarboni (polycarbon) është material me trashësi dhe ngjyra të ndryshme. Përveç strukturës sipërfaqësore të lëmuar, ky material ofron mbrojtje ndaj rrezeve UV dhe ka garancion 10 vite.

-Mundësia e aplikimit të polikarbonit e madhe dhe përdoret në shumë lami:

  • Mbulim për ndërtesat industrial,
  • Kulme,
  • Mbulim të mureve,
  • Mbulim të pishinave,
  • Mbulim të serave bujqësore,
  • Mbulim të garazheve dhe terasave,
  • Mbulim të sallave dhe arenave sportive,
  • Reklama dhe ndriçime me drita me llampa etj.

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon

Polikarbon